- alt i brolægning og anlægsgartneri

Brolægger i Albertslund som køre i København

Hvis du skal bruge en dygtig brolægger, så skal du bruge Sylwesters Anlæg.

brolaegger

Her finder du en brolægger, der kan mere end sit kram

Sylwesters Anlæg er både anlægsgartner og brolægger, ligesom vi også gerne løser tømreropgaver. Det kan være hegn, carport, skur og mindre byggerier, hvor det er alle de faglige kompetencer, der skal i spil, med såvel træ som sten. Sylwesters Anlæg drives af indehaver Sylwester Litwinek og har tilknyttet gode samarbejdspartnere, der sætter lige så stor en ære i at løse opgaverne, som vi selv gør. Så uanset opgavens størrelse er vi hænder nok til at løse mange den.

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor, og som brolægger løser vi mange forskellige slags anlægsopgaver, fra den mindre opgave med træfældning eller opsætning af hegn til større opgaver med belægning af terrasser og indkørsel.

gennemsigtig

Som brolægger kan vi også lytte og vejlede

Som brolægger stiller vi skarpt på, hvad det er, du ønsker og forventer som kunde. Enhver opgave med Sylwesters Anlæg som brolægger starter med dialog, så vi kan lytte til, hvad dine planer, ideer og behov er. Der er ikke to kunder, der er ens, og ikke to opgaver, der er det, og det gør det sjovt at være brolægger. Gennem årene har vi løst mange opgaver og spændende projekter for både privatkunder, offentlige kunder og erhvervskunder. Det har givet os en stor mængde erfaring og inspiration, der kan komme dig til gode.

Vi løser opgaver for såvel:

  • Private kunder – både små og store projekter
  • Kommuner
  • Boligforeninger
  • Store og små virksomheder
  • Og alle andre, der ønsker en brolægger med fokus på kvalitet

Tag os gerne med på råd – måske kan vi som brolægger og anlægsgartner se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? På håndværker.dk kan du læse, at kunderne har været rigtig tilfredse med det arbejde, vi har været ude at lave http://www.xn--hndvrker-9zan.dk/profil/firma/sylwesters-haveanlag/39093 Vi hviler ikke på laurbærrene, for gode resultater og smuk brolægning kommer ingen sovende til.

 

Få et tilbud fra din brolægger i dag

Vi kører hver dag ud og brolægger i Albertslund, Taastrup, Roskilde og København, og vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en dygtig brolægger, og hvad vi kan tilbyde dig, helt uforpligtende. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 31 16 31 96, så er din brolægger på vej!

Vi arbejder blandt andet med:

"Jeg kan med sindsro give min varmeste anbefaling til Sylwester" Screen-Shot-2016-03-16-at-15.22.42