- alt i brolægning og anlægsgartneri

Snerydning og vinterservice i Storkøbenhavn og Roskilde

Før man får set sig om, er vinteren kommet, og det giver nemt udfordringer med snevejr og glatførekørsel.

content-snerydning

Som regel skal sneen ryddes, og veje og stier saltes hurtigst muligt, når først Kong Vinter byder på sne og frost. Sylwesters Haveanlæg påtager sig gerne opgaven med at sørge for snerydning og saltning i dit boligkvarter eller ved din virksomhed.

Snerydning og saltning er livsvigtigt

Glatte veje, fortove og parkeringspladser kan medføre alvorlige, nogle gange livstruende, skader, og hvis du har ansvaret for vinterservice, hvor du bor eller arbejder, kan det være både dyrt og fatalt ikke at sørge for den nødvendige snerydning og saltning. Sylwesters Haveanlæg står klar til med rette maskiner at rykke ud og klare din snerydning og saltning, uanset om det er for en mindre eller større grundejerforening, for en offentlig institution eller for din virksomhed. Både beboere, medarbejdere, kunder og leverandører skal kunne komme sikkert frem og tilbage, også når det er snevejr og frost.

Lav en aftale om vinterservice – så er vi på pletten, når sneen kommer

Vi rykker gerne ud akut, men der er rift om mandskab med maskiner og tid til at rydde sne. Vil du være på den sikre side, så lav en aftale med os om fast snerydning og saltning, så ved du, at hjælpen er på vej, når behovet kommer. Vi kører ud for at stå for snerydning og saltning i Albertslund, Taastrup, Roskilde og København, så kontakt os for at drøfte dit behov for vinterservice og få et uforpligtende tilbud – helst inden sneen kommer! Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 16 31 96 – så er din vinterservice på vej!

Vi arbejder blandt andet med:

"Jeg kan med sindsro give min varmeste anbefaling til Sylwester" Screen-Shot-2016-03-16-at-15.22.42