- alt i brolægning og anlægsgartneri

Om Sylwesters Haveanlæg

IMG_4414Sylwesters Haveanlæg kan toptune din have på alle leder og kanter. Uanset om det handler om en komplet omlægning af haven eller enkelte haveprojekter, så er vi klar til at hjælpe dig. Med masser af inspiration og en fleksibel tilgang til tingene klarer firmaet hurtigt og effektivt den opgave, som normalt ville tage utrolig lang tid at lave selv.

Firmaet er drevet af mig, Sylwester, som gennem årene har arbejdet for mange havefirmaer. Jeg har været med på alt fra bittesmå projekter til store haveanlæg, og jeg har derfor stor forstand på anlægsgartnerfaget. Derfor kan jeg også komme med mange idéer til, hvordan jeres have bliver forvandlet til en smuk udendørs oase.

Når I ringer, er det mig, som tager telefonen, og det er også mig, som udfører og afslutter projektet. Det skaber en stor tryghed og minimerer misforståelser – og I ved, at tingene er i orden, når det er mester selv der kommer.

Jeg arbejder gerne over, for at projektet kan blive færdigt så hurtigt som muligt. Og er weekendarbejde nødvendigt, så kommer jeg selvfølgelig også der. Jeg gør kort og godt alt for, at den aftalte leveringstid ikke bliver overskredet!

Så ønsker I et flot haveanlæg lavet af en effektiv håndværker med masser af erfaring? Så ring til Sylwesters Haveanlæg fra Albertslund!

Vi arbejder blandt andet med:

"Jeg kan med sindsro give min varmeste anbefaling til Sylwester" Screen-Shot-2016-03-16-at-15.22.42